Om hälsamedmera

Hej! Välkommen hit!
Mitt namn är Kaisa och det är jag som driver Hälsamedmera.
Jag är certifierad hälsocoach, kostrådgivare och personlig tränare.

Jag brinner för att hjälpa stressade mammor att förbättra sin hälsa ett steg i taget. Med enkla och genomförbara planer jobbar vi tillsammans för att du skall  nå dina hälsomål!

känslig
&
tuff

halsamedmera-kaisa

Jag är Hälsocoach, Kostrådgivare och Personlig Tränare

Min passion är att hjälpa mammor till en hälsosammare och enklare vardag. Vilket leder till en hälsosammare och gladare familj!

Senaste från bloggen

“it's time to do what makes your soul happy”

Ja, vem är då jag som driver Hälsamedmera. Mitt namn är Kaisa Westerklint, jag bor lite utanför Göteborg med min man och våra två barn. Min resa mot en bättre hälsa började för ca 10 år sedan när jag fick diagnosen IBS. Jag hade ständiga problem med magen och tyckte inte att den svenska sjukvården riktigt kunde hjälpa mig. Jag började då att forska runt själv och experimentera med min egen kost. Det var då jag kom i kontakt med LCHF och började testa att utesluta kolhydrater. Jag märkte ganska snabbt att min mage blev bättre, men inte bara det hela mitt mående blev bättre. Jag fick mer energi, blev gladare och friskare.

Sen dess har jag kontinuerligt följt någon sorts lågkolhydratskost och har fortsatt experimentera med vad som fungerar just för mig.

Jag tror själv att detta är något av det viktigaste vi kan göra för vår hälsa. Våga experimentera mer med våra kroppar, för att hitta vad som fungerar just för oss. Inga kroppar fungerar exakt likadant, det är därför det är så viktigt att lära sig att lyssna på sin egen kropp och våga testa nya saker.

Hur kom jag då in på denna banan? Efter att i många år försökt lära mig så mycket jag kan om kost och hälsa valde jag att ta steget mot att göra detta till mitt jobb. Jag ville verkligen lära mig mer och kunna hjälpa andra att må bättre.
Jag läste då en ettårig utbildning till Hälsocoach, Kostrådgivare och Personlig Tränare. Utbildningen gav mig mycket ny kunskap om inom området. Men framför allt lärde jag mig om hur jag skall hjälpa andra, hur man motiverar andra och hjälper dem att klara av en förändring. Jag tror att det är det som är det svåraste när man skall försöka förändra sin kost. De flesta vet idag väldigt mycket om hur och vad de skall äta, men det svåra är att implementera detta i sin vardag och fortsätta göra det dag efter dag även när det kanske inte känns så kul. Det är här många behöver hjälp och det är här jag kan hjälpa just dig!

Är du redo att testa något nytt och känner att du behöver lite hjälp tveka inte att kontakta mig för mer information.

Lycka till på resan mot ditt nya liv!

Jag vill hjälpa DIG. Hjälpa dig bli en lugn och glad mamma i en kropp du älskar. ​

Om du letar efter ett sätt att bygga upp en hälsosammare livsstil för dig och din familj, och vill göra det på ett realistiskt sätt för upptagna mammor har du kommit rätt. Som småbarnsmamma förstår jag att allt inte går som man vill, jag har själv upplevt det. Jag hjälper dig att arbeta runt dessa problem och hjälper dig att hålla motivationen uppe trots att en förändring ibland känns omöjlig.